Reisorganisaties Kenia

Hieronder vindt je een aantal verschillende reisorganisaties die allemaal op rondreis en safarireis gaan naar Kenia. Deze speciaal geselecteerde reisorganisaties zijn allen aangesloten bij de garantiefondsen van ANVR en SGR en met deze garantie kunt u altijd veilig boeken via RondreisKenia.net.

De keuze's die je voor de reis allemaal kan maken is allereerst op wat voor soort reis wilt u zelf? Maak de keuze tussen een singlereis, normale rondreis, groepsreis of misschien zelfs een eenouderreis. De keuze hierin is er erg breed. Daarnaast maakt u ook nog een keuze of u alleen door Kenia heen wil trekken of ook een aantal buurlanden wil meepakken tijdens deze reis. Als laatste is er ook nog een aanmerkelijk verschil tussen de duur van de verschillende vakanties en de verschillende programma's onderweg met andere highlights hierin opgenomen. Wil je echter helemaal vrij zijn hierin dan zijn de bouwsteenvakanties misschien wat voor u waarbij u echt een eigen vakantie samenstelt.

Fox Reizen - Rondreizen door Kenia

Bij Fox Reizen kan je voor een goede prijs een 10 of 12-daagse rondreis door Kenia maken. Door de combinatiereis kom je zowel in Kenia als in Tanzania en ga je hier op ontdekkingsreis tijdens een safari door een National Park.

Baobab Reizen - Rondreis Kenia, Tanzania en Zanzibar

Baobab biedt groepsreizen, familiereizen en singlereizen naar Kenia waarbij je rond de 3 weken door Kenia rondreist en hier de traditionele stammen tegenkomt. Kom oog in oog met de wildlife in een van de savannes en combineer de trip naar Kenia met een bezoek aan buurlanden Tanzania en Zanzibar.

Boer & Wendel - Rondreis Kenia met de safari specialist

Een rondreis met Boer & Wendel is een safaritocht dwars door de natuur van Kenia met al zijn wilde dieren. Ontdek aan de hand van deze beestachtig leuke vakantie de leefomgeving van olifanten, buffels en gazelles en ontdek de levensstijl van de bewoners van dit Afrikaanse land. Kom op bezoek bij de Masai Mara en bekijk hoe het wild ongestoord hun weg gaat.

Discovery Reizen - Ongekend mooie safarireizen

Met Discovery Reizen ontdek je ongerepte natuurvlaktes, nomadische stammen maar natuurlijk het belangrijkste een overvloed aan verschillende wilde dieren. Tijdens deze safarireis nemen lokale experts je mee door de ondoordringbare bossen, savannes en nationale parken.

Reisspecialist - Op maat reizen naar Kenia

Bouw je eigen reis naar Kenia met de Reisspecialist.nl. Aan de hand van bouwstenen kan je geheel jou reis naar keuze samenstellen met daarin gepland een safari, een busrondreis of een combinatiereis.

Summun - Betoverende safari door Kenia

Met Summun wordt u meegenomen door de bekendste nationale parken van Kenia, maakt u avontuurlijke gamedrives en ziet u diverse dieren als antilopen, giraffen, leeuwen en olifanten. Als afsluiter van al dit avontuur eindig je altijd geheel relaxt in de buurt van de tweede stad van Kenia Mombassa op het hagelwitte strand.

Sawadee - Puur reizen

Met Sawadee weet u altijd dat u de mooiste stukjes van de wildreservaten ziet, natuurparken en bergen. Ontdek duizenden soorten planten en dieren die u nog nooit hebt gezien en laat u verassen door dit Afrikaanse landschap met het puur reizen van Sawadee.

RondreisEgypte.com - Copyright 2010 RondreisEgypte.com | Links | Algemene Voorwarden

Top aanbiedingen

1
8 Daagse rondreis door Kenia € 1.626,00 Meer informatie
2
21 Daagse rondreis door Kenia € 3.995,00 Meer informatie
3
0 Daagse rondreis door Kenia € 4.085,00 Meer informatie

Bekijk alle rondreis aanbiedingen

Het weer in Kenia

De tijd in Kenia: 20:01:01

Al in Kenia geweest?

Bent u al in Kenia geweest? Stuur dan nu uw reisverslag naar ons toe, wij zullen deze dan op de website zetten.
Stuur reisverslag in...

Goed voorbereid naar Kenia? Kijk op: Careplus