Highlights Kenia

Kenia is een populair Afrikaans land bij toeristen waar je veel kan ontdekken over de Afrikaanse cultuur en de gewoontes van de Keniaanse bevolking. Het land is opgedeeld in verschillende stukken met daarin veel verschillende volken met verschillende gebruiken. Ook is het land echt verdeeld in stukken land met verschillende klimaten. Aan de kant van het Victoria Meer is het een echt tropisch klimaat waar het veel regent en maar een paar maanden per jaar mooi weer is. De andere kant van Kenia is weer aan het water maar dit keer aan de Indische Oceaan. Dit gedeelte met het toeristische Mount Kenya. Deze berg is de op een naar hoogste berg van Afrika naar de Kilimanjaro en is iets vriendelijker om te beklimmen voor de minder ervaren bergbeklimmer.

De meeste toeristen komen toch echter wel voor de vele natuurreservaten die Kenia rijk is. Deze groot opgezette parken zijn vaak gevuld met de meest opmerkelijke diersoorten en de diversiteit tussen de dieren wordt door de parkmedewerkers ook geprobeerd in stand te houden door het soms toevoegen van dieren uit andere streken en/of landen. Zo heb je het bekendste natuurreservaat Masai Mara maar ook kleinere maar misschien nog wel zelfs specialere natuurreservaten als het Hells Gate National Park. Hier kan je als een van de enige safaritochten in Afrika doorheen wandelen en/of mountainbiken wat een unieke ervaring is doordat je veel dichter bij de natuur komt.

Wil je meer informatie weten over de individuele highlights van Kenia voor je rondreis? Bekijk dan de individuele highlights door op de kaart te klikken.Highlights van Kenia

Hieronder vindt u een aantal highligts van Kenia welke u zeker niet mag missen tijdens uw rondreis door Kenia.

Copyright 2010 RondreisKenia | Links | Algemene Voorwarden

Top aanbiedingen

1
8 Daagse rondreis door Kenia € 1.626,00 Meer informatie
2
21 Daagse rondreis door Kenia € 3.995,00 Meer informatie
3
0 Daagse rondreis door Kenia € 4.085,00 Meer informatie

Bekijk alle rondreis aanbiedingen

Het weer in Kenia

De tijd in Kenia: 19:43:00

Al in Kenia geweest?

Bent u al in Kenia geweest? Stuur dan nu uw reisverslag naar ons toe, wij zullen deze dan op de website zetten.
Stuur reisverslag in...

Goed voorbereid naar Kenia? Kijk op: Careplus